Motor theorie in 1 dag

Onze scooters en motorfietsen zijn erg populair onder studenten, omdat ze erg handig zijn en studenten in staat stellen om overal te komen waar ze op een dag heen willen.

Naar school lopen is erg comfortabel en stelt leerlingen in staat om verschillende plaatsen gemakkelijker te bereiken. Met onze motor theorie leren we studenten rijden, terwijl ze nog steeds van de reis kunnen genieten. Motoren zijn ook een beter en veiliger vervoermiddel. Daarom zullen de studenten de manieren van dit formidabele wapen leren. Tijdens het leren motorrijden zijn leerlingen kwetsbaarder dan wanneer ze zelf lopen.

eigendom van een motorfiets

De motorfiets is een voertuig dat gebruikt kan worden door studenten die de grondbeginselen van het rijden aan het leren zijn. Hoewel het leren rijden in een school wordt voltooid, is het praktischer om het op een motorfiets te leren. Studenten leren niet alleen de motor te besturen, maar leren ook hoe ze met het voertuig moeten omgaan. De gebruiksgebieden van een motorfiets zijn anders dan lopen en leren rijden met een voet.

bijvoorbeeld: Luchtpiraterij, meervoudig voertuigverkeer

De uitdaging van het verkeer bestaat uit verschillende aspecten. Deze aspecten omvatten de groene, gele en rode verkeersborden, het fiets-, voetgangers-, weg- en bergdek, het rijden op wegen en andere voertuigen, parkeren en het delen van de weg, speciale voertuigen zoals Vlaggenmannen, hulpverleningsvoertuigen en boten.

Op de video worden de verkeersagenten gebruikt. De verkeersregelaars zijn in het Grant St gebied, wat een laag risico gebied is. Grant St is een 1 mijl lange rijbaan met Fort St aan de rechterkant en Lee St aan de linkerkant. De doorstroming van het verkeer is hier man o ur act. De snelweg die grenst aan Grant St heeft een Caribische stijl over het hele wegdek. Dit alles komt voort uit de indeling van de straat die een 24 uurs verkeersstreep heeft.

De voorzijde van de weg is zeer eenvoudig met actieve verkeersknooppunten, rotondes en zeer weinig kruispunten. De binnenzijde van deze expressweg heeft zeer weinig rotondes, maar er zijn wel kleine aan- en afritten op heuvels, wat door sommige verkeersautoriteiten als een probleem werd beschouwd. De hoeken van alle bewegwijzering lijken minder gebruikt te worden dan de buitenkant.

De snelweg die aan de stad grenst, is 24 uur per dag bewegwijzerd en in het kader van de verkenning van alle gebieden kunt u zelfs door de stad zelf rijden. Dit is een zeer uitstekend idee, omdat de verkeersgemakken van de stad zo 010/1 zijn. Het is zeer uitdagend en in wezen wordt het verkeer geregeld door de individuele weggebruiker. Zelfrijdende student Henry, een amateur videoblogger, maakte een rit van Miami naar Orlando om zijn opties op de weg te evalueren. Hij had maar één doel en dat was rijden! Nou, hij had nog zoveel te leren!

Dus, de volgende keer dat je jezelf uit te nemen op de snelweg of drukke snelwegen, vergeet niet dat het leren rijden is een zeer ontmoedigende taak. De vaardigheden, technieken en aandrijving zijn volledig in handen van de bestuurder en daarvoor moet de bestuurder veel geduld hebben.

Lees meer:

Dagcursus theorie

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.