Privé chauffeur

Het traditionele openbaar vervoer is duur en ze laten je moe en hongerig achter in de bus, en je zit op een stoel die je voeten niet verwarmt of koelt of zelfs maar van airconditioning voorziet. Hoe afschuwelijk is dit? Dit is een afschuwelijk goedje. Gelukkig hebben we een oplossing, onze kleine vrienden.

Er zijn momenten waarop je gewoon op die bus moet springen, er zijn momenten waarop je die vliegtickets onmogelijk kunt betalen en er zijn van die momenten waarop je het zo druk hebt dat je geen zin hebt om een uur in een bus te zitten die niet eens meer nodig is omdat je vanuit huis kunt werken. Maar, oh nee er moeten vliegtickets over, zegt u. Het zou natuurlijk beter zijn als je een vriend of familielid zou kunnen gebruiken om het rijden voor je te doen. Een extra paar handen, ogen en oren en een gewillig paar voeten, om ze te gebruiken voor een goede ervaring in plaats van een intens slechte. Dat is wat wij VIP-behandeling noemen.

VIP staat voor urgent short notice en je moet zo snel mogelijk op die bus springen om te voorkomen dat je een van die mensen wordt die daar zittenDatabasets en dan naar de deur staren als de bus de halte verlaat. Deze mensen, of het nu kinderen of volwassenen zijn, zijn ongeduldig geworden en willen zo snel mogelijk op hun bestemming aankomen. Een VIP-behandeling bespaart geld, tijd en vermindert gewoon de stress.

Wanneer je begint na te denken over het gebruik van een limo om u of uw prom partij vrienden of zus of broer of zus groep uit voor een ritje naar het schoolbal of bestemming ze manier waarop u wilt gaan, heb je waarschijnlijk al meer dan eens afgevraagd wat voor soort limo zal het beste zijn voor de gelegenheid. Zal het een 15 passagiers limo, 20 passagiers limo of een 22 passagiers limo? Elk voertuig heeft zijn voor- en nadelen. De beslissing om te gaan met een 22 passagiers limo hangt af van de groep waarmee je gaat en hoe het evenement wordt gehost. Maar als het een beetje aprises avond voor de familie en je hebt een 21 passagier limo, is de kans groot dat je gaat worden krap op de achterbank met uw dierbaren. Waarom niet een ander voertuig? Een limo voor 22 personen zou zinvoller zijn, vooral als er een oudere persoon in de groep is en iedereen zich een beetje luidruchtig voelt.

Een 20 passagiers limo, hoewel het mooier is dan een 15 passagiers voor een feest, kan niet genoeg zijn voor de groep als het plaatsvindt in de open lucht. De meeste outdoor evenementen worden gehouden in mooi weer en in koelere klimaten en een 22 passagier limo met airconditioning zou de beste optie zijn. Dan weer als het onder het vriespunt is en je moet naar huis rijden op de snelweg, kan de hitte in feite uw probleem zijn en bovendien, wie wil er in de zomer in een voertuig met twee zitplaatsen zitten?

Een bestelwagen voor 15 personen kan het perfecte voertuig zijn als de groep klein is en u plaatsen hebt om naartoe te gaan. Maar als je een avondje uit hebt, is het misschien niet de beste keuze omdat het interieur van een 15-persoons busje niet veel van je tijd waard is en als je taxi’s neemt van en naar het evenement wil je misschien niet de hele reis in een ander voertuig zitten.

Geld is een andere kwestie te overwegen bij het denken over het gebruik van een limousine. De meeste limousines hebben een vergunning om te laden voor de duur van het evenement en als je er een huurt, verwacht dan ook een fooi te betalen. marginaal

De bovenstaande punten kunnen allemaal irrelevant zijn voor u bij het kiezen tussen getrokken rijden en limousine diensten. Als u toch van plan bent een chauffeur te kiezen, begrijp dan dat het bedrijf u een aanlooptijd geeft om afspraken te maken en te verzekeren dat de chauffeur die u wilt inhuren een vergunning heeft en verzekerd is.

Limousines zijn luxe voertuigen met veel ruimte. Verwacht een minimum van 2 tot 3 passagiers in de limousine, maar als een algemene regel, hoe groter het feest, hoe groter het aantal passagiers in de limousine. Sommige limousines, vooral stretch limousines, zijn uitgerust met bubble machines die de limo te tillen tot een optimale hoogte, waardoor het feest in een nog meer geweldige ervaring.