Auto detailing

Het polijsten van uw auto is eigenlijk een taak voor meerdere doeleinden. Niet alleen kan het oppervlak veilig worden hersteld, maar het creëert ook een buffer tegen corrosie.

Met de wax wordt het microscheren geëgaliseerd. Dit verbetert niet alleen de afwerking maar biedt ook extra bescherming. De shavings zitten in een bakje-niet-papierachtige applicators. De polish wordt vochtig aangebracht en met een lichte verstuiving van het product wordt een voorafgaande dofheid verkregen en later de afwerking verbeterd. Het product spoelt vuildeeltjes weg zonder dat er sterk polijstgereedschap nodig is.

Door een garantie van 1 jaar op het product weet u dat de garantie elke cent waard is. De eerste laag herstelt de lak tot zijn vroegere glans, de tweede laag verjongt de lak nadat de eerste laag is opgedroogd. Beide lagen laten we dan ongeveer twee weken drogen, waarna een nieuwe laag polish wordt aangebracht.

U eindigt gewoon met een fijnkorrelig polijstmiddel om het allerbeste in de afwerking van uw auto naar boven te halen. De polish is het meest geschikt voor donkere kleuren, maar kan worden gebruikt op alle kleuren, ongeacht hun glansvermogen. Het kan ook worden gebruikt om de afwerking te verhogen of de lak een finishing touch te geven. Het beste resultaat wordt bereikt door zowel wax als polish te gebruiken.

Door beide producten tegelijkertijd aan te brengen, wordt een maximale duurzaamheid bereikt. De polish helpt bij het reinigen van het oppervlak, terwijl de waxen beschermen tegen de elementen. De verbeterde afwerking wordt merkbaar minder. De duurzaamheid en de kwaliteit van de satijnen afwerking blijven tijdens het waxen behouden.

Een finishing polish geeft uw auto een karakteristieke glans nadat het voertuig in de was is gezet. De finishing polish kan ook worden gebruikt om een finishing touch te geven aan de ruiten of om een visueel aantrekkelijk effect te creëren aan de buitenkant van het voertuig. De afwerkpolish is de tweede favoriet na de waxpolish.

Autodetailing is een integraal onderdeel van het verbeteren van het uiterlijk van de auto. De auto blijft er langer als nieuw uitzien door het volgen van een goede handwas- en wasroutine. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw auto er als nieuw uitziet.

De prijzen van auto detailing zijn aan de hoge kant. Echter, als een nieuwe of bijna nieuwe auto wordt gecorrigeerd, dan zal een detailing goedkoper zijn dan een re conditionering. detailing kost tot $250. Dit lijkt misschien veel, maar het is altijd goedkoper dan het demonteren van uw auto en dan het werk opnieuw te doen.

De diensten en prijzen hoeven echter niet noodzakelijk de verkoopprijs te maximaliseren. Waar het op neerkomt is dat de klus zo snel mogelijk moet worden geklaard. Stel het niet uit, want dat leidt op lange termijn tot hogere onderhoudskosten.

Ken uw markt. Autodetaillering is het meest kosteneffectief in een markt waar de prijzen bijzonder hoog zijn. Op een plaats waar de brandstofkosten hoog zijn en de prijzen van ingevoerde auto’s bijzonder hoog, kan het detailen kosteneffectiever zijn dan het opknappen.

Als u verward bent over welk bedrijf te kiezen, niet gewoon kiezen voor de lager geprijsde opties. Dit zal niet profiteren u op de lange termijn als ze zijn over het algemeen CentreUX Adelaide auto detailing prijzen. Raadpleeg de prijs experts.

Als u uw auto naar Zuid-Afrika exporteert, moet de auto voldoen aan de veiligheids- en markeringstests voor SWL/ Cells. Over het algemeen kent Zuid-Afrika een hoog percentage autodiefstallen. Met dit in gedachten, is een goedkope auto detailing service in Zuid-Afrika sterk aanbevolen.

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.