Saab specialist

Onze gepatenteerde technologie controleert of het voertuig veilig, legaal en verkeerswaardig is in het Verenigd Koninkrijk. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van de veiligheid van bestuurder en passagiers, aerodynamisch ontwerp van voertuigen, lichtgewicht constructie, verzekeringseisen, veiligheidskenmerken en diagnostiek op afstand.

Wanneer u uw Saab koopt, kunt u er zeker van zijn dat u hebt geïnvesteerd in een auto die vriendelijk, elektronisch, duurzaam en scherp geprijsd is. Onze vriendelijke inkoper:Robbert Doore biedt een lage prijs van £185,00 voor het eerste jaar van eigendom, plus een fikse korting op het tweede jaar. De garantie is overdraagbaar op opeenvolgende eigenaars als een hoffelijkheid.

Deze Saab is een voorbeeld van waar voor uw geld en bovendien één van de meest toonaangevende ontwerpers in zijn klasse. Het is uw recht om zoveel vragen te stellen als u wilt. Wij zijn er om u te helpen met al uw vragen.

  • Deuren, motorkap, ruiten, wielen, stoelen, centrale vergrendeling, airconditioning, elektronische ramen, afleverings- en eigendomsprocedures, alsook onderhoud en technisch advies.
  • Dit rapport wordt bij alle nieuwe Saab auto’s geleverd en vertelt u veel over de vorige kilometerstand van de auto.
  • Dit verslag kan via internet worden verkregen en kost £19,99.
  • Controleer op schade aan de carrosserie
  • Auto’s die in de afgelopen 3 jaar betrokken waren bij een ongeval en alle reparaties van de voertuigen
  • Auto’s van de laatste 3 jaar die door de verzekering afgeschreven zijn
  • Alle onderhouds- en reparatieverslagen
  • Het logboek en het onderhoudsboekje
  • Het APK-certificaat
  • Opgelet, deze gegevens dienen enkel ter informatie. Zij geven geen garantie van welke aard dan ook.

Ontdek hoe u eigenaar van een Saab kunt worden

Voordat u overweegt de auto in bezit te nemen, zijn er een paar dingen die u moet overwegen. Allereerst moet u weten met wie u te maken heeft. Is het een particuliere verkoper of een gebruikte auto dealer. Over het algemeen kunnen dealers van tweedehands auto’s worden vertrouwd, omdat zij waarschijnlijk hun eigen reparaties doen en erop kunnen vertrouwen dat zij hun voertuigen goed hebben onderhouden. Aan de andere kant, particuliere verkopers moet je meer voorzichtig zijn, omdat ze verkopen aan hun eigen klanten en niet onafhankelijke garages. Er zijn enkele eenvoudige tips die u kunt volgen om een betrouwbare en eerlijke verkoper te vinden.

Wanneer u bijvoorbeeld de auto gaat bekijken, kunt u zien of de auto een goede koop is als u door het woord van de verkoper heen kunt kijken. Door te kijken of er schade of roest aan de buitenkant van het voertuig is, kunt u er zeker van zijn dat u door de leugens heen kunt kijken die tijdens het verkoopproces worden verteld.

Wanneer u naar de motor gaat kijken, moet u goed opletten dat u zich niet laat verleiden door een roodgloeiende verkoper op de motor. Een onmiddellijke controle van de motor zal u vertellen of de motor op de auto al dan niet in de goede staat is waarin hij zich bevond toen hij voor het eerst uit de fabriek kwam. Het is de moeite waard om de motor zeer zorgvuldig te controleren voordat u tot koop overgaat, want het is heel gemakkelijk om een verkeerde drukmeting te krijgen.

Ook als u de onderkant van de motor controleert, moet u heel voorzichtig zijn, want roest heeft een vreselijk effect op de carrosserie van de auto. U koopt een Saab omdat u een auto met een sterke motor wilt; verwacht daarom dat hij bij een ongeluk betrokken is geweest. Een auto met roest en structurele schade zal waarschijnlijk een hoofdpijn zijn om te repareren en een dure reparatie in de toekomst.

Het is vrij eenvoudig om visuele tekenen van schade aan de ophanging te zien. Als de schokdempers klappen hebben gehad op de weg, zal de ophanging in het verleden enorme schade hebben opgelopen. Houd een scherp oog op versleten ophanging onderdelen. Ook het interieur van de auto ziet er misschien smetteloos uit, maar is dat ook de staat van het interieur? Te kleine, gescheurde en aan de randen van de zitting knappende vezels kunnen erop wijzen dat de auto na een ongeval is afgeschreven.

Beschadigde panelen onder de carrosserie en beschadigde bekleding kunnen worden opgespoord door te letten op oneffenheden en krassen. Deze tonen de markt een zeer kort idee van hoe de auto is gebruikt en zijn een zeer goede plek om te beginnen met zoeken naar dingen die mogelijk moeten worden uitgezocht. Het is jammer als je een gebruikte Saab koopt met zoveel potentieel, maar het blijkt dat je verwend bent. Goedkoop laswerk aan de bumpers kan erop wijzen dat de auto betrokken is geweest bij een ongeluk.

Zo’n Saab kopen is riskant omdat de meeste mensen niet genoeg verstand van auto’s hebben om mogelijke zwakke punten te kunnen ontdekken. U zou kunnen overwegen een checklist te maken van een paar auto’s, een vriend of familielid heeft de auto eerder gehad of een vriend van de verkoper heeft dat gedaan. In beide gevallen heb je twee bronnen van informatie als het gaat om het testen van de gebruikte auto.

Lees meer:
Autobedrijf Mijdrecht

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.