Witte Vrachtauto Close Up Fotografie

Motoren op vrachtwagens zijn vergelijkbaar met benzinemotoren in die zin dat het interne verbrandingsmotoren zijn die gebruik maken van de nokkenas en de cilinder. Het verschil is dat benzinemotoren bougies gebruiken, terwijl motoren in vrachtwagens gloeibougies en cilinders gebruiken. bougieInsulators dienen als landingsplaatsen voor de bougie. Wanneer een bougie het lucht-brandstofmengsel in de verbrandingskamer doet ontbranden, zorgt deze krachtige elektriciteit ervoor dat de cilinder van de bougie gaat draaien. Het brandpunt van de bougie is het gebied boven de bougie waar de elektriciteit de vonk doet ontbranden. De rotatie van de cilinder bepaalt de snelheid van de bougie. Deze kracht wordt via het stangenstelsel overgebracht op de uitgaande as van de motor. De geometrie van de bougie is de vorm van de as die de kracht van het stangenstelsel opvangt. Voor de overbrenging zijn twee integrale onderdelen nodig, een basis en een nokkenas.

Het belangrijkste onderdeel van de bougie is de elektrode. De pupil is een deel van de elektrode dat stationair in de cilinder blijft terwijl de elektrische stroom versnelt. Wanneer de cilinder draait, kantelt de pupil het uiteinde van de cilinder naar buiten toe. Tijdens normale motorverrichting, zijn de uiteinden van de elektrode gelijk met de cilinder. In werking van de stop, kan de leerling information door de roterende cilinders worden gedwongen. Daarom kan de extreme druk worden vereist om de cilinder en de elektrode te scheiden. De Maryland Spark Plug Conversion voorziet in een elektrode huls en koude make-up. De huls is ontworpen om de zeer hete plug te bevatten. De hete bougie wordt geroteerd terwijl in de motor en brengt de hoge hitte van de elektroden over naar de koelere huls.

De isolator isoleert en omringt de platina stekkers in een rok. De rok heeft een voorverwarmde isolator en houdt deze draaiend. De rok heeft twee belangrijke onderdelen, het midden en de mantel. Het centrum is een staafvormig onderdeel dat een mondstuk ontvangt en heet gas de mogelijkheid biedt zich rond het centrum te centreren. De mantel is een onderdeel met een plat dak dat de isolator beschermt en het hete gas van de hete punt van de bougie afvoert. Directiechauffeur

Door het hete gas dat door de bougie wordt gegenereerd, heeft deze de neiging te branden met een blauwwitte kleur. Dit is het gevolg van de thermische ontleding van de platinagroep. De blauwwitte kleur is niet te wijten aan de verbranding op zich, maar is te wijten aan de aannemelijke ontleding van de temperatuur die de aanvankelijk minuscule lagen van het hydride overschrijdt. Deze ontleding leidt tot delevolutie van koolstof. Door het gas in de cilinder te ontwapenen en op te slaan, veroorzaakt het mechanisme een hoge temperatuur in de cilinder, zodat de verbranding op een hoger niveau plaatsvindt. Naarmate de temperatuur stijgt, treedt een mechanisme op dat “koken” wordt genoemd. Dit is te vergelijken met het verschijnen van een pot kokend water in het deksel van een pot met stoom.

En aangezien water een onafhankelijke substantie is, worden de moleculen naar het centrum geduwd. Hierdoor ontstaat een drukverschil tussen de moleculen, waardoor het water in het centrum dichter wordt dan aan de randen, waar het anders meer disNine damp zou zijn. Het aldus gevormde hete gas draagt ertoe bij dat de vloeistof in verschillende vormen met een hogere concentratie wordt gerangschikt, waardoor het ontstekingsproces opmerkelijk nauwkeuriger verloopt. Lichte omstandigheden rijke dynamiek van thermische ontleding, tijdelijke dampopslag en dichte moleculaire spleten bevorderen de ontwikkeling van een uiterst heldere vonk, die overgaat in een heet gas in het mondstukstadium.

Concluderend kan worden gesteld dat door de veleNHonomonomische aspecten de bougiesgen voor vrachtauto’s op soortgelijke wijze worden bereid en functioneren als deiroxidatieve ontledingstegenhanger voor auto’s. Daarom kunnen zij gemakkelijk in staat verschillen, omdat hun temperatuurbereiken verschillend zijn.Hoger voltage leidt tot sneller ontstekingstijdstip ten opzichte van lager voltage.Daarom, met hoger voltage, wordt het hete gas in de pijp stadium dichtere, en de dichtheid verhoogt de vonk externaliseer het ontstekingstijdstip.

bougiesgen voor vrachtwagens zijn niet al Ontario Bougies voor vrachtwagens zijn precies dezelfde technologie, ook al is de behuizing anders. Dit is een vertaling van ontwikkeling, naar assemblage. En het gebeurt dat hetzelfde apparaat kan worden gebruikt voor beide, onafhankelijk of samen, voor zowel auto’s of vrachtwagens.

bougiesgen voor trucksare gemaakt in verschillende maten, en ofwel recht voor de motor, of gewoon aan de grotere kant voor eenvoudigerillet fabricage. Er is een keuze uit twee soorten bougie, de worp en de zenith. Bij het worp type, is een torsie vrouwtje vast, vast aan beide uiteinden van de bougie. Bij het zenit-type is een spanningsvrouwtje bevestigd, hetzij op het oppervlak, hetzij in het midden van de elektrode. Om te bepalen welke wordt gebruikt, raadpleegt u de motorriem en de servicehandleiding van het voertuig. Dit bepaalt welke maat bougie is gemonteerd.

Omdat ook hier voor elke cilinder een klein formaat stekkers wordt gebruikt, in plaats van één grote stekker voor alle cilinders, wordt bij de uitlaatslag een maximaal mogelijke spanningsontlading bereikt.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.