Garage Apeldoorn

Onze auto diensten in Apeldoorn zijn gespecialiseerd in alle aspecten van de auto-industrie en alle zijn beschikbaar in het Engels of in de taal. Onze verschillende diensten zijn:

  • Regelmatig olie verversen, onbeperkt aantal kilometers,
  • Vervanging van de voorruit,
  • Adaptieve koplampen,
  • DVD gebaseerd reparatie systeem,
  • HVLP reparaties ,
  • inconsistente dienstverleningspercentages,
  • professionele en klantenondersteuning.

Wij zijn al 20 jaar actief in de autobranche. Wij garanderen topkwaliteit diensten voor uw auto. Onze gediplomeerde monteurs kunnen altijd de beste service geven, want zij zijn opgeleid en vakkundig om uw auto in een mum van tijd goed afgesteld te krijgen. Of het nu gaat om een klassieker of een sportwagen, een sedan of een MPV, onze monteurs van Autobedrijf MPRO beschikken over de juiste kennis en de nieuwste technieken om deze efficiënt en effectief onder handen te nemen.

Hun diensten laten registreren door de IT is belangrijk om fraude en oplichting te vermijden. Onze monteurs ondergaan staats- en federale registraties. Wanneer zij slagen voor hun examens krijgen zij bijscholing die voornamelijk betrekking heeft op de IT-sector. Deze opleidingsdagen kunnen betrekking hebben op vele onderwerpen, zoals het diagnosticeren van problemen, theorie, injectiesystemen, superchargers, turbochargers, nieuwe brandstoffen, meters, verlichting en testmethoden. Dit is een geweldige manier om nieuwe technieken te leren in een niet-technische omgeving.

Wij gebruiken originele onderdelen en accessoires voor ons onderhoud en onze reparaties. Al onze originele apparatuur is goedgekeurd door de federale overheid. Deze omvatten het gebruik van origineel materiaal door de originele fabrikant van het materiaal. Al ons materiaal en andere dienstverleners worden getest en door IT goedgekeurd voor gebruik met uw autocomputersysteem. Dit is een andere reden voor het hoge kwaliteitsniveau van de door Autobedrijf MPRO geleverde diensten. Omdat wij al meer dan 20 jaar actief zijn in de auto-industrie beschikken wij over een uitgebreide collectie testoplossingen, die wij graag als referentie gebruiken tijdens onze herkeuringen.

Wij bieden verschillende plannen om u de maximale hulp voor uw geld te geven. Plannen zijn goed voor het bijhouden van de servicekosten en is een goede manier om geld te besparen wanneer u met een garage te maken heeft. Het maximale plan dekt alle gebieden van regelmatig auto onderhoud. De plannen zijn van hoge kwaliteit, helpen u geld te besparen, is eenvoudig te gebruiken, D.I.Y technologie, volledige garantie en dubbele wasbeurten, netwerk service, 24/7 online service beschikbaarheid, weekenden en feestdagen, Geprijsd om te verkopen, Geen verborgen kosten, Krijg een volledige jaar garantie voor uw service om de kwaliteit van de service die u ontvangt te garanderen.

Wij hebben diensten geïntegreerd in al onze werkzaamheden om u de beste oplossing te bieden voor uw behoeften en om u geld te besparen. Ons full-service plan omvat alle punten van de checklist om een hoogwaardige ervaring voor uw auto te creëren, zelfs voordat u onze werkplaats bereikt.

Een compleet service plan krijgt het volgende:

Verhoog uw inkomsten per voertuig

893 service!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.