Auto garage Helmond

Geen probleem natuurlijk! Wij hebben een volledig gamma van diensten om uw auto of bestelwagen in goede conditie te houden. Gratis Intake voor uw auto houdt uw auto in tip top conditie. Elke auto krijgt een grondige inspectie en wij zorgen ervoor dat uw auto efficiënt gaat rijden, geen lekken en geen snelheidsovertredingen. Als uw auto toe is aan een onderhoudsbeurt, zorgen wij voor u, door dingen te doen die helpen de levensduur van uw auto te verlengen.

Wij bieden ook garanties op al ons werk, onze interne ingenieur zal ervoor zorgen dat de baan goed wordt gedaan, en de auto zal lopen op topprestaties voor de rest van uw mandaat. Onze technici zijn trots op hun werk, dus u kunt zeker zijn van topkwaliteit werk.

Het maakt niet uit of uw auto op diesel of benzine rijdt, er zal een van onze vriendelijke medewerkers voor u klaarstaan, zowel mobiel als gratis, en wanneer uw auto toe is aan de volgende onderhoudsbeurt, zullen wij ervoor zorgen dat hij optimaal wordt onderhouden, zonder verrassingen.

Wij verzorgen auto’s vanaf £79.00 en hoger, als u uw oude auto nog heeft, kunnen wij u een nieuwe auto leveren, of zelfs een deel van de familie. bel ons op 01908 8788XX en wij zullen ons best doen om u te helpen. Nieuwe modellen auto’s hebben iets meer tijd nodig om te onderhouden, omdat ze nog niet op de markt zijn voor een paar jaar.

Wij zijn geëngageerd aan klantentevredenheid en zoals de meeste lokale garages willen wij geen klanten het verkeerde eind van de stok krijgen. Als u uw auto onlangs hebt gehad en niet gelukkig bent, niet alleen hebt u uw hard verdiende Cash verspild, maar u hebt ook uzelf in gevaar gebracht.

In tegenstelling tot veel van de goedkopere plaatsen, repareren wij alleen lampen, geen banden, accu’s, uitlaten of ruitenwissers. Wij bieden zelfs volledige garanties op al ons werk, onze in huis ingenieur set van procedures en de materialen die we gebruiken, eigenlijk maken ons verantwoordelijk voor de staat dat uw auto is in. Schrijf u een cheque zodra de kosten van de dienst zijn uitgewerkt, wij bellen u wanneer het werk klaar is.

Wij bieden ook een hele dag brandstof systeem reiniging service aan alle klanten. Dit is niet alleen de beste service ooit, maar het voorkomt ook verwaarlozing en geeft u gemoedsrust. Onze ingenieurs hebben talrijke hoge aangedreven auto’s, in de workshop pre en postliften behandeld.

Wij onderhouden elke auto of bestelwagen op de weg en als uw auto toe is aan een onderhoudsbeurt, kunnen wij een gratis onderhoudsaanvraag invullen en uw auto in recordtijd ophalen, onderhouden en weer bij u wegbrengen, voor zo weinig als £39.00.

Lees meer:
Autobedrijf Helmond
Garage Helmond